WHATS ON

2017 - VISIT TAMBUNAN YEAR
SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH

15 November 2008

PERSIDANGAN AGUNG USIA KE 22 MERIAH & INFORMATIF (HARI PERTAMA)

Kota Kinabalu, 15.11.2008 (Sabtu):-

Ahli Majlis Tertinggi berarak keluar setelah selesai perasmian pembukaan AGM USIA ke 22. Kelihatan YB Datuk Lajim Ukin mengiringi YDP, Tun Sakaran sambil bersalaman dengan ahli USIA.Janis bersama dengan Datuk Ahmad Alawi, mufti Kerajaan Negeri SabahSdr Zaki Laumin, Ketua Belia USIA Tambunan menerima anugerah cemerlang 2008 dari Tun DSP Hj Sakaran, YDP USIA.


15.11.2008, Kota Kinabalu:-


Seramai 240 perwakilan USIA dari lebih 23bahagian mengamatkan Dewan Saadah Wisma MUIS hari ini. Ucapan dasar Yang DiPertua USIA, Yang Amat Berbahagia Tun Datuk Seri Panglima Hj Sakaran bin Dandai sangat informatif dan merupakan satu ucapan yang penuh dengan fakta mengenai aktiviti USIA pusat.
Sehingga jam 1.00 petang, baru seorang perwakilan turut membahaskan ucapan dasar Yang Di Pertua USIA. Giliran saya bagi mewakili USIA Bahagian Tambunan, adalah yang ke 10 setelah USIA Bahagian Ranau tidak menghantar perwakilannya.TAHNIAH diucapkan kepada Ketua Belia USIA Tambunan kerana dianugerah sebagai ahli belia USIA yang paling aktif bagi tahun 2008.Video clip ucapan YDP USIA

No comments:

Post a Comment