WHATS ON

2017 - VISIT TAMBUNAN YEAR
SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH

24 March 2010

CHARITY DINNER ALUMNI UITM SABAH - PART 1

-

'Charity Dinner' anjuran Persatuan Alumni UiTM Sabah meriah

Kota Kinabalu, 27 Mac 2010 (Sabtu):-

Persatuan Alumni UiTM Sabah berjaya mengadakan majlis 'charity dinner' bagi mengutip dana untuk membantu pelajar UiTM Sabah yang kurang mampu. Disamping itu, alumni juga mengutip dana untuk membeli komputer untuk disumbangkan kepada Rumah Anak Yatim Tambunan dan salah satu sekolah rendah di Ranau.


Atas: AJK Alumni sedang mengadakan sidang akhbar bertempat di Pejabat Kementerian Pelancongan dan Alam sekitar Sabah. (Foto dari kanan): Janis Abdullah (setiausaha), Azhar Datuk Matusin (Timbalan Yang Di Pertua), Datuk Masidi Manjun (Yang Di Pertua) dan Pengerusi Penganjur 'charity dinner 2010'.
Atas: Datuk Masidi Manjun (YDP Alumni) memperagakan pakaian resmi Alumni semasa charity dinner nanti.
Atas: AJK Tertinggi Alumni dalam satu sidang akbar
Atas: AJK berbincang mengenai perlaksanaan majlis.
Atas: " kalau kita boleh improve pakaian ini adalah lebih baik", kata Datuk Masidi semasa bermesyuarat di pejabatnya di Wisma Tun Fuad Stephens Kota Kinabalu.

Atas: AJK alumni yang lain mendengar penerangan Datuk Masidi. (Foto dari kiri): Mohd Ridza Asrah (AJK), Mat Salleh (Bendahari), Azhar (Tim YDP) dan Datuk Masidi (YDP).

Atas: Kelihatan semua AJK Alumni dalam satu sidang akbar. Dari kanan: Semua AJK alumni dan di sebelah kiri adalah sebahagian dari wartawan yang hadir.


Atas: Kelihatan para wartawanyang menghadiri sidang akhbar tersebut.

Atas: Sidang akhbar AJK Alumni UiTM bersama para wartawan

Atas: Pengerusi charity dinner menerangkan kepada AJK alumni mengenai masej dan tema pakaian resmi AJK.

Atas: 1 Malaysia yang menjadi ilham kepada tema 'charity dinner'.

Atas: Hj Badaruddin (AJK Alumni) tidak melepaskan peluang bergambar bersama tema 1 Malaysia sebagai salah satu pencetus tema 'charity dinner' 2010.

-

No comments:

Post a Comment